Какъв ви е асцедента

Тук можем да си говорим за всичко.
Аватар
Ivo 
Администратори
Администратори
Реакции:
Обратна връзка:

Какъв ви е асцедента

Мнение от Ivo  »

">
Аз съм козирог...ей все рогати 😁

ВАШИЯТ АСЦЕНДЕНТ:

Според часът и мястото на раждане които въведохте, вие сте:
Офтопик:
Асцендент Козирог
Вие държите на думата си и затова на вас може да се разчита. В обществото се държите на известна дистанция, докато не се убедите, че околните Ви възприемат изцяло и докато заслужат вашето доверие. С времето ставате все по уверени в държанието си и постепенно ще наложите присъствието си. Не е изключено да станете човека на когото всеки разчита и уповава. Това се случва естествено и без да се вдига много шум или да се налага да си правите някаква реклама. Тази естествена скромност ви прави да изглеждате много надеждни и заслужаващи доверие, в резултат на което можете бързо да се издигнете по социалната стълбица. Трудна област за вас обаче са партньорските взаимоотношения.

Този асцендент ви определя като тактична и доброжелателна личност, с добър вкус чувство за такт. За хората с асцендент Везни отношенията с околните са много важни. В живота си вие изпитвате остра нужда да бъдете в услуга на другите, дори това да означава, че трябва да пожертвате собствените си интереси. Несъмнено имате завиден талант да внасяте спокойствие и хармония в социалното ви обкръжение. Почти никога не стигате до проява на гняв или лошо настроение. В партньорските взаимоотношения сте способни на брилянтни анализи на постъпките и мотивацията на отсрещната страна. Но сте колебливи и неуверени, когато се стигне до действия.
Прикачени файлове
Screenshot_20211015-095114_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20211015-095055_Samsung Internet.jpg
Имаш сайт и искаш да му направиш скромен дом?
тогава не се колебай, просто закупи своят хостинг от ТУК и аз ше се погрижа да бъде в добри ръце, на изгодна цена

Изображение
Публикувай отговор