Интериорен дизайн - Овен
Овенът е зодиакален лидер, той е първият знак на зодиака.
Жизнена личност, която не се страхува да рискува, смел, амбициозен, гмурва се с главата надолу
дори и в най-предизвикателните ситуации.
Естествено роден лидер с любопитство да опитва нови неща, във всички аспекти на живота.
Страстен и независим, Овенът никога няма да направи нещо, само защото всички останали го правят.
Той е болезнено откровен, винаги ще ви каже какво мисли за вас, дори да знае, че това няма да ви се хареса.
Въпреки, че понякога изглежда прекалено рязък,
това е само защото преди всичко цени честността.
Той е огнен знак с Марс, като управляваща го планета, девизът на Овена е “Аз съм”! Овните са много енергични и импулсивни, действат бързо, без да обмислят последствията,
следват само инстинктите си, за да напредват.
Бездействието ги убива – смятат, че е по-добре да правиш нещо нередно, отколкото изобщо нищо.
Когато става въпрос за интериорен дизайн те са нетърпеливи да се заемат. Нещо повече, обичат да започват
с празно платно и след това да пътуват през тенденции, схеми, текстури и форми в търсене на своя личен шедьовър. Като непримирим, страстен, огнен знак, Овенът е привлечен от драматични елементи в дизайна, особено такива, които включват ярки цветове, златно и сребърно.
За най-оптимистичният знак в зодиака,
перфектните интериорни цветове са ярки нюанси на червено, оранжево и жълто.
Това са цветовете, които отразяват огнената му, страстна личност, помагат му да се мотивира и повдигат настроението му.Тази огнена стихия се нуждае от пламък, за да се зарежда.
Най-добрия вариант е камина с жив огън, но ако пространството не го позволява няколко запалени червени свещи също биха свършили работа.
Поради неговата силно интелектуална, неуморима,
въображаема природа му трябва лично място,
в което да прояви артистизма си и да укроти бурния си нрав.
Това може да е кът за фитнес или творене.
Като ценител на всичко иновативно и модерно Овена
би се чувствал добре в дом украсен с произведения на модерното изкуство. Светлината не прави изключение, той не би се чувствал добре в дом с обикновено, скучно осветление.
Овенът се нуждае от минималистичен дизайн,
който предполага по-малко изгубено време в почистване.
Така ще може да се съсредоточи върху безкрайния си списък от ангажименти и задачи.
Домът на Овена трябва да е ярък, крещящ, привличащ внимание,
така той ще се чувства максимално комфортно, за да развие своя нестихващ потенциал.
ЗОДИАКАЛЕН ДИЗАЙН – ЗОДИЯ ОВЕН
ЗОДИАКАЛЕН ДИЗАЙН – ЗОДИЯ ОВЕН
">Дизайна е изкуство и творчество!
Не обичам кич, аз не съм от Овните,
които обичат много арките цветове,
за мен семплите и неутралните ми най - пасват!
Не обичам кич, аз не съм от Овните,
които обичат много арките цветове,
за мен семплите и неутралните ми най - пасват!