Помощ! Вижте ми аватарЯ!
-
Scarlet O’Hara
- Verified

- Реакции:
Помощ! Вижте ми аватарЯ!
">Иии тъкмо да се похваля, че съм успяла да си сложа аватар,с баси и усилията, хихих , нищо и никаква снимка демек…и кво да видя? Аватара ми е начорчик,братче!!! Кой иска и може да го тури правилно! Абсолютни права и свободи давам!

Помощ! Вижте ми аватарЯ!
">Ама супер си! То така стават забавните неща! ха ха
-
Ivo
- Администратори

- Реакции:
- Обратна връзка:
Re: Помощ! Вижте ми аватарЯ!
">Споко,за това сме тука
Ще го оправим...аватара де
Ще го оправим...аватара де
Имаш сайт и искаш да му направиш скромен дом?
тогава не се колебай, просто закупи своят хостинг от ТУК и аз ше се погрижа да бъде в добри ръце, на изгодна цена

тогава не се колебай, просто закупи своят хостинг от ТУК и аз ше се погрижа да бъде в добри ръце, на изгодна цена

-
Scarlet O’Hara
- Verified

- Реакции:
">Еее, фук-фук!

аватарЯ ми се “одърви” в правилната посока- нагоре!!! Ми щот админката и админа са ми приятели, еее, фук-фук!!!

-
Ivo
- Администратори

- Реакции:
- Обратна връзка:
">Е щом се е одървилScarlet O’Hara написа: ↑11 Окт 2021, 22:40 Еее, фук-фук!аватарЯ ми се “одърви” в правилната посока- нагоре!!! Ми щот админката и админа са ми приятели, еее, фук-фук!!!
![]()
Офтопик:

-
Scarlet O’Hara
- Verified

- Реакции:
">Е, има и хора с гОтено мислене на този свят! И повечето сме Овни!

Та казвам - да минем на “ти”, приятелю админ Иво?! Обещавам,че няма да злоупотребявам с това… много

, но поне ще бъде пред очите на всички , и няма да могат да ни обвинят в разни прелюбодеяния! М? Кво казваш?
Пардон,какво мнение ще изразите Вие?!
Та казвам - да минем на “ти”, приятелю админ Иво?! Обещавам,че няма да злоупотребявам с това… много
-
Ivo
- Администратори

- Реакции:
- Обратна връзка:
">хахаахахаScarlet O’Hara написа: ↑11 Окт 2021, 23:08 Е, има и хора с гОтено мислене на този свят! И повечето сме Овни!
Та казвам - да минем на “ти”, приятелю админ Иво?! Обещавам,че няма да злоупотребявам с това… много, но поне ще бъде пред очите на всички , и няма да могат да ни обвинят в разни прелюбодеяния! М? Кво казваш?
Пардон,какво мнение ще изразите Вие?!
![]()
Интересно
Съгласен съм,некад а минем на "ти" , па и чак да ни обвинят в прелюбодения

-
Scarlet O’Hara
- Verified

- Реакции:
">Е,щом вече сме на “ти” почвам веднага да искам

Кажи ми,моля,как мога и аз да пиша като теб,с такъв едричък и червеничък шрифт…че баба нали е дърта и недовижда
-
Ivo
- Администратори

- Реакции:
- Обратна връзка:
">Чак пък дърта...( не знам на колко си ) абе май не си дърта ;дScarlet O’Hara написа: ↑12 Окт 2021, 21:31 Е,щом вече сме на “ти” почвам веднага да искамКажи ми,моля,как мога и аз да пиша като теб,с такъв едричък и червеничък шрифт…че баба нали е дърта и недовижда
![]()
Ами ппц с червен цвят пишат само администраторите,с син цвят пишат модераторите,а иначе
цветовете се намират горе до големината на......на цвета де
Виж горе където пише "нормален" до него от лявата страна има иконка с капка
това там като го кликнеш,си избираш цвят, но този цвят е забранен за писане
от потребители,а там където пише "нормален" това е големината на....шрифта