Каква музика слушате?
Каква музика слушате?
">Слушам предимно денс хитове - ретро и ново, бг народна музика, малко рок и джаз..
-
Ivo
- Администратори

- Реакции:
- Обратна връзка:
Каква музика слушате?
">Аз съм само на рок и метъл<3
Имаш сайт и искаш да му направиш скромен дом?
тогава не се колебай, просто закупи своят хостинг от ТУК и аз ше се погрижа да бъде в добри ръце, на изгодна цена

тогава не се колебай, просто закупи своят хостинг от ТУК и аз ше се погрижа да бъде в добри ръце, на изгодна цена

-
dessy_russo
- Verified

- Реакции:
- Обратна връзка:
Re: Каква музика слушате?
">Хмм, може би музикален помияр
израсла съм с рок’енд’рол (от страна на баща ми) и джаз(майка ми), техното/минимала предимно, но много зависи от настроето ми като цяло. За сега мга да ви поздравя с Godsmack - Under your scars
(просто съм в такова настроение сега
)
-
Ivo
- Администратори

- Реакции:
- Обратна връзка:
Re: Каква музика слушате?
">Охоо многооо добрееdessy_russo написа: ↑15 Окт 2021, 01:50 Хмм, може би музикален помияризрасла съм с рок’енд’рол (от страна на баща ми) и джаз(майка ми), техното/минимала предимно, но много зависи от настроето ми като цяло. За сега мга да ви поздравя с Godsmack - Under your scars
(просто съм в такова настроение сега
)
Имаш сайт и искаш да му направиш скромен дом?